Skip Navigation

Skiboks.dk

Skiboks.dk er en filial af virksomheden Bangs Offroad Equipment, der er ejet af Thomas Bang, der siden 2001 har solgt skibokse, tagbokse, cykelholdere og alt i tilbehør fra Thule. Vi har valgt at sælge dette kvalitetsprodukt til markedets laveste priser, da vi vil sikre vore kunder det bedste produkt til den laveste pris. Se evt. denne test af skibokse, der giver Thule topkarakter - her .For at kunne tilbyde Thule's produkter til markedets laveste priser, har skiboks.dk valgt at præsentere produkterne på nettet, men giver desværre ikke mulighed for online betaling med dankort, visakort, diners m.m., da der som bekendt er betydelige omkostninger for virksomhederne ved modtagelse af kortbetalinger.Betaling for vore produkter sker derfor enten ved afhentning eller ved bankoverførsel, hvis du ønsker at få leveret varerne via postdanmark - hermed kan vi give vore kunder den lavest mulige pris på Thule's produkter.Du er altid velkommen til at kontakte os via email eller pr. telefon

Hvis du ønsker at bestille en skiboks, tagboks, cykelholder eller tilbehør, bedes du venligst kontakte os pr. telefon, hvis du ønsker svar med det samme. Vi kan altid kontaktes mellem kl. 8.00 og 22.00 på alle hverdage og i weekenden.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål omkring vore produkter eller hvis du ønsker et Thule produkt, som ikke umiddelbart fremgår af vores website.

Ring venligst på tlf. 53 21 36 48

Katalog

Skiboks.dk
 
Her kan du downloade Thule 2010 katalog
0.00 Kr.
Sider: | 1 |